Dobro došli na Renta sajt

+381 60 305 52 05
info@rentasajt.com

Radno vreme: 09.00 - 17.00
ponedeljak-petak
Renta sajt

Renta sajt tim čine iskusni profesionalci sa dugogodišnjim iskustvom i  preko 1500 projekata. Uspešnu saradnju ostvarili smo sa firmama iz Srbije i regiona, ali i sa multinacionalnim kompanijama. Lako smo se prilagođavali različitim potrebama naših klijenata jer smo svakom od njih pristupili temeljno i odgovorno, vodeći računa o njihovim specifičnostima, izazovima sa kojima se suočavaju i zeljenom rezultatu.

Redovno pratimo sve novine iz oblasti web dizajna i o tome obaveštavamo naše klijente. Takođe, Renta sajt tim može da pruži efikasna rešenja za online prodavnice, booking platforme ili digital oglašavanje. Posedujemo znanja iz različitih oblasti web dizajna i programiranja i imamo preko 20 godina iskustva. Rado ćemo inkorporirati našu stručnost u vaše ideje i vizije kako bismo zajedno kreirali uspešne web opcije. 

Posedujemo i dugogodišnje iskustvo u dizajnu ambalažedizajnu logotipa, kataloga i reklamnog materijala.

Mi možemo da budemo vaše rešenje za mnoga pitanja iz oblasti web dizajna – sve na jednom mestu, po pristupačnim cenama i u najkraćem mogućem roku.

Upoznajte Naš Tim

Awesome Image

Aleksandra Marković

Project Manager

Awesome Image

Vlada Petrovic

Front-End developer

Awesome Image

Zoran Joksimovic

Back-End Developer

Awesome Image

Valentina Jovicic

Art Director

Mi nudimo
drugačiji pristup

-Širok izbor opcija dizajna za web sajtove koje možete da iznajmite po veoma pristupačnim cenama.
- Nudimo atraktivne pakete za godišnje iznajmljivanje web sajta. Lojalnost se nagrađuje sa opadajućom rentom za naredne godine.

20

Godina
iskustva

1500

Urađenih
Sajtova

100

Novih projekata
svake godine

250

Optimizovanih
sajtova

Važnost interneta

Penetracija interneta na većini tržišta Balkana iznosi preko 70% domaćinstava. Ovaj medij beleži konstantan rast i po broju korisnika, ali i po ulaganjima u oglašavanje.
Prosečan korisnik provodi između 2 ili 3 sata dnevno na internetu.
Po ovom parametru internet je prestigao TV. Gotovo polovina aktivnosti na internetu vezana je za socijalne mreže (FB, Instagram..), korišćenje pretraživača ili dnevno informisanje. Trećina aktivnosti vezana je za pronalaženje informacija o proizvodima i uslugama. Kompjuter i dalje ima većinski udeo ali učešće smartphone-a i tablet-a raste iz godine u godinu – web prezentacija mora biti optimizovana za sve uređaje I veličine ekrana, kako mobilnih uređaja tako I desktop računara

Zašto baš mi?

Ukoliko su Vam potrebne bilo kakve dodatne informacije...

Kontaktirajte nas